20. elokuuta 2012

Reaching for something in the distance, so close you can almost taste it

3 päivää lähtöön !! En voi uskoa, miten nopeesti viimeinen kuukausi Suomessa meni. Oli monia hetkiä, jolloin halusin jo pakata laukut ja lähteä, mutta toisaalta ongelmat viisumin haussa aiheutti niin paljon epätoivoa ja paniikkia, että tuntui välillä etten pääse edes lähtemään. Mutta nyt i'm ready to go !:)

dollareita ! (virkeenä)
Nyt viisumi on kunnossa ja passi saapui perjantaina (viikko ennen lähtöä) turvallisesti perille Tukholmasta. En tiiä, miten siitä tuli niin vaikeeta. Yhtään liioittelematta soitin lähetystöön lähemmäs parikymmentä puhelua, jep en yhtään ihmettele kun mulle ei välillä ees vastattu. :D

Aluksi mun passia ei löydetty, vaikka se oli ollut siellä jo pari viikkoa. Kiva tunne, kun puhelimessa sanotaan, ei sun passi ei oo täällä eli se on siis lost. No lopulta se passi sit kuitenkin löytyi, ja samalla selvisi, että puuttuu järjestöltä papereita, jotain 10kpl. Sain listan espanjaksi puuttuvista papereista, ei mulle oikein selvinny mitä ne oli, mut lähetin listan Ecuadoriin ja sieltä ne lähetti paperit suoraan lähetystöön. Yllättävän nopeesti paperit lähettiin Ecuadorista. :)

Tässä vaiheessa luulin, että kaikki on kunnossa. Viikko sitten soitin varmistaakseni asian, mutta ei. Vielä puuttui joku paperi, teki mieli itkee, kun mikään ei sujunu. Taas oli kyseessä jokin järjestön paperi Ecuadorista, joten en itse voinut tehdä käytännössä muuta kuin laittaa viestiä Ecuun ja toivoa, että sieltä laitetaan puuttuva paperi ajoissa. Sehän hoidettiin jo saman päivän aikana, ja parin päivän päästä passi ja viisumi lähettiin tänne päin. Todo bien ahora! :)


en unoha teitä, love you! (kuka aiheutti vesivahingon?!)
Viisumin ohella oon hoitanut kaikki rokotukset kuntoon, keltakuume, meningokokki ja lavantauti. Vakuutus on hankittu, ja mikä tärkeintä läksiäiset on juhlittu, kiitti mussut!
Ootte ihania ja tulee ihan hirvee ikävä teitä kaikkia!

Nyt pitää aloittaa pakkaaminen ja ostaa vielä tuliaiset. Tuntuu, että olisin tulossa kipeeks, mutta toivon todella että tää menee ohi! Teen kuolemaa, jos matkustan reilut 27h kipeenä.. Palailen asiaan seuraavan kerran Helsinki-Vantaan lentokentältä tai sitten Ecuadorista ! Chao! :) 

3 kommenttia:

  1. Hei hyvää matkaa sullekkin, pidä ihan huippu vuosi!! :)

    VastaaPoista
  2. Hyvää matkaa, toivottavast et tuu kipeeks :) Multa lähti iteltäni ääni kokonaa 5 päivää ennen lähtöö ja pelotti et se ei tuu takasi ollenkaa enne, mut tuliha se lopulta onneks :) Tsemppiä, älä koe kulttuurishokkia!

    VastaaPoista
  3. Kiitos molemmille!:) En onneksi tullu kipeeks, pieni flussa, nenä vuotaa ja yskittää, mut kyl se tästä, kun ottaa tarpeeks lääkkeitä :D Tsemppiä teillekin sinne Etelä-Amerikan mantereelle!:)

    VastaaPoista