28. tammikuuta 2012

Aika kuole ei tappamallakaan

Miten tää aika kuluu näin hitaasti?! Tuntuu siltä, et tammikuu on menny niiin tajuttoman hitaasti ja se jatkuu vielä. Maatietoja siis edelleen oottelen, ja oon huomannu, että vanha sanonta "odottavan aika on pitkä" pitää hyvin paikkaansa. Kamalinta on koulussa, siellä aika kuluu matelemalla. Joka päivä (tai oikeestaan joka tunti :D) on jotain, joka saa ajatukset harhailee vaihtoon ja siihen, että en oo Suomessa vuoden päästä. Kurssivalintojen tekeminen ens vuodelle, kavereiden penkkarisuunnitelmat, lumi ja pakkanen. Listaa vois jatkaa vaikka kuinka pitkään. Mut ei todellakaan haittaa, että pääsen eroon lumesta ja ulkona jäätymisestä!

Toisaalta tää koko vaihtoprosessi on ollu pelkkää oottamista. Aluksi piti oottaa, että vi laittaa vapaamuotoisen hakemuksen, sitten haastattelukutsua, haastattelua, omaa vuoroa haastattelussa, viestiä valituksi tulemisesta ja kaikki taas alusta ja uudestaan, mutta tässä sitä ollaan maatietoja oottelemassa. Voisin vieläpä lisätä, että onnellisempana kuin koskaaan. South America here I come!

Tää on vähän turha postaus, mut ei kokeisiin lukeminen oikein inspaa.. Espanja on ainut aine, johon aion panostaa. Kuten varmaan mun postauksista (huimaa tää on toinen) huomaa, ettei äidinkieli oo tosiaan se vahvin aine, suuret pahoittelut siitä. No onneks ens vuonna puhun jotain muuta kieltä :D

El martes voy a tener una prueba del español y por eso estoy escribiendo un poco en español. He estudiado español cinco cursos en el bachillerato. No sé bien, lo siento. Voy a volver cuando he recibido la informatión del país. Hasta entonces! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti